• Vizualizeaza
pe pagina
 • Nou

  Joc Laguna Jocul contine: o balena din plus, u ciocanel, suportul pentru joc, 4 barcute, 20 de jetoane scoici (2 rechini, 9 perle albe, 9 perle negre). Joc pentru 2-4 jucatori. Jocul dezvolta spiritul de competitie, comunicarea, socializarea si ajuta la invatarea numararii, coordonarea ochi-mana, observare si reactie prompta. Dimensiuni cutie: 310 *...

  Joc Laguna Jocul contine: o balena din plus, u ciocanel, suportul...

  148,90 lei
 • Nou

  Joc Marul de Aur Jocul contine: 4 calareti, 4 cai, 1 mar poleit, 1 saculet pentru piese, 1 zar cu culori, o tabla de joc din lemn (370 * 370 * 8 mm) . Joc pentru 2-4 jucatori. Jocul dezvolta spiritul de competitie, comunicarea, socializarea si ajuta la dezvoltarea coordonarii ochi-mana, a spiritului de observatie si asociere, a miscarilor fine,...

  Joc Marul de Aur Jocul contine: 4 calareti, 4 cai, 1 mar poleit, 1...

  227,90 lei
 • Nou

  Joc Pomela Jocul contine: un copacel din lemn (mar), 2 unelte pentru colectat fructe, 10 mere din lemn, 30 de jetoane pentru castigatori, o clepsidra, 1 cosulet. Joc pentru 1 sau mai multi jucatori. Jocul dezvolta spiritul de competitie, comunicarea, socializarea si ajuta la dezvoltarea coordonarii ochi-mana, a miscarilor fine, a concentrarii si a...

  Joc Pomela Jocul contine: un copacel din lemn (mar), 2 unelte...

  118,90 lei
 • Nou

  Aplicatie de perete Numere 1-5 Aplicatie decorativa de perete cu labirint  pentru invatarea numerelor. Dimensiuni: 600 * 300 * 30 mm.

  Aplicatie de perete Numere 1-5 Aplicatie decorativa de perete cu...

  158,90 lei
 • Nou

  Aplicatie de perete Numere 6-9 Aplicatie decorativa de perete cu labirint  pentru invatarea numerelor. Dimensiuni: 600 * 300 * 30 mm.

  Aplicatie de perete Numere 6-9 Aplicatie decorativa de perete cu...

  158,90 lei
 • Nou

  Papusi de mana 8 personaje Papusi de mana din material textil de calitate excelenta, utile pentru jocuri de rol si montarea pieselor de teatru de papusi. Dimensiuni aproximative 260 * 320 mm, crocodilul are 410 * 230 mm.

  Papusi de mana 8 personaje Papusi de mana din material textil de...

  396,90 lei
 • Nou

  Inspira - expira, inspira - expira: esti gata sa inveti sa canti la muzicuta? Un instrument clasic, simplu si potrivit oricarui eveniment muzical. Copiii se vor bucura de sunetele melodioase iar parintii vor fi cu siguranta bucurosi sa asculte un "zgomot" placut. Lungime: 13 cm.

  Inspira - expira, inspira - expira: esti gata sa inveti sa canti la...

  26,90 lei
 • Nou

  Trei seturi de carti cu animale frumos colorate care ii vor antrena pe copii: Old Maid (Pacalici), Go Fish si Animal Rummy. Cartile sunt in limba engleza. Carti rezistente, care se pot curata cu o carpa usor umeda. Dimensiuni cutie: 28 x 20 cm.

  Trei seturi de carti cu animale frumos colorate care ii vor antrena...

  44,90 lei
 • Nou

  Un set de 2 foarfeci (una cu taietura dreapta si una cu taietura in zigzag) pentru hartie pe care sa le folosesti in lucrarile tale de arta. Sunt potrivite atat pentru dreptaci cat si pentru stangaci; nu taie textile sau par; vin intr-o punguta de plastic rezistent, non toxic, fara ftalati. Dimensiuni pachet: 9 x 22 cm.

  Un set de 2 foarfeci (una cu taietura dreapta si una cu taietura in...

  16,90 lei
 • Nou

  Acest magnific set contine tot ce ai nevoie pentru o distractie pe sine: un depou spatios, sine drepte si curbe, copacei, semne de circulatie si lucratori feroviari, locomotiva cu 4 vagoane, jonctiuni si macaze, pod suspendat si intersectie - in total 130 piese.  Dimensiuni cutie: 71 x 43 x 13 cm. Sinele sunt compatibile cu alte tipuri de sine de lemn...

  Acest magnific set contine tot ce ai nevoie pentru o distractie pe...

  694,90 lei
 • Nou

  Un set de joaca superb ce contine sine drepte si curbe, ascendente si descendente, locomotiva cu 2 vagoane, un pod acoperit si un pod pivotant - in total 45 de piese. Dimensiuni cutie: 57 x 33 x 13 cm. Sinele sunt compatibile cu alte tipuri de sine de lemn din cele mai cunoscute marci.

  Un set de joaca superb ce contine sine drepte si curbe, ascendente...

  299,90 lei
 • Nou

  Distractia e la ea acasa cu aceasta omiduta vesela. Compusa din 8 piese mobile, legate intre ele cu elastic, poate fi rasucita si invartita oricum iti doresti - schimba pozitia capului sau compune diverse forme. Aceasta jucarie ajuta la dezvoltarea miscarilor fine. Dimensiuni cutie: 16.5 x 14 x 2.5 cm.

  Distractia e la ea acasa cu aceasta omiduta vesela. Compusa din 8...

  37,90 lei
 • Nou

  Inventeaza povesti cu cei trei simpatici ursuleti! Pregateste-i de culcare sau de plimbare - capacul cutiei din lemn compartimentate serveste ca placa pentru puzzle. Potriveste capetele de ursulet de rezerva in functie de dispozitia in care se afla personajele. Setul contine 45 de piese de imbracaminte si capete de ursuleti. Dimensiuni: 31 x 15 x 4.5 cm.

  Inventeaza povesti cu cei trei simpatici ursuleti! Pregateste-i de...

  69,90 lei
 • Nou

  Usor de folosit si de curatat. Include: patru tuburi cu vopsea 25 carti de design un recipient Varsta recomandata 4 ani +

  Usor de folosit si de curatat. Include: patru tuburi cu vopsea 25...

  59,90 lei
Showing 1 - 18 of 47 items

0753 936 366

Livrarea gratuita!

office@totulmic.ro

Livrare in 48h