• Vizualizeaza
pe pagina
 • Nou

  Set bluza si fusta denim pentru papusi 21 cm Setul contine bluzita si fusta denim cu centura. Ajuta copilul sa devina familiar cu imbracamintea personala si sa-si dezvolte miscarile fine in timp ce se distreaza imbracand papusile. Dimensiune produs: 16 x 15 x 1 cm Dimensiune ambalaj: 20 x 25 x 1 cm

  Set bluza si fusta denim pentru papusi 21 cm Setul contine...

  22,90 lei
 • Nou

  Set pantaloni si bluza polo pentru papusi 21 cm Setul contine pantalonasi si bluzita cu guler. Ajuta copilul sa devina familiar cu imbracamintea personala si sa-si dezvolte miscarile fine in timp ce se distreaza imbracand papusile. Dimensiune produs: 15 x 14 x 1 cm Dimensiune ambalaj: 20 x 25 x 1 cm

  Set pantaloni si bluza polo pentru papusi 21 cm Setul contine...

  22,90 lei
 • Nou

  Set salopeta roz si caciula pentru papusi 21 cm Setul contine salopeta decorata cu ursulet si caciulita roz. Ajuta copilul sa devina familiar cu imbracamintea personala si sa-si dezvolte miscarile fine in timp ce se distreaza imbracand papusile.

  Set salopeta roz si caciula pentru papusi 21 cm Setul contine...

  22,90 lei
 • Nou

  Set costum jeans pentru papusi 38-42 cm Setul contine pantalonasi si jacheta din jeans bleu. Ajuta copilul sa devina familiar cu imbracamintea personala si sa-si dezvolte miscarile fine in timp ce se distreaza imbracand papusile.

  Set costum jeans pentru papusi 38-42 cm Setul contine pantalonasi...

  44,90 lei
 • Nou

  Set lenjerie intima pentru papusi 38-42 cm Setul contine maieu si chilotei asortate. Ajuta copilul sa devina familiar cu imbracamintea personala si sa-si dezvolte miscarile fine in timp ce se distreaza imbracand papusile.

  Set lenjerie intima pentru papusi 38-42 cm Setul contine maieu si...

  29,90 lei
 • Nou

  Rochita pentru papusi 38-42 cm Rochita portocalie inflorata. Ajuta copilul sa devina familiar cu imbracamintea personala si sa-si dezvolte miscarile fine in timp ce se distreaza imbracand papusile.

  Rochita pentru papusi 38-42 cm Rochita portocalie inflorata. Ajuta...

  39,90 lei
 • Nou

  Set pentru imbaiat papusile - Miniland Setul contine cadita cu lungimea de 41 cm, olita, lighean, burete si ratusca de baie. Este potrivit pentru papusi cu lungime de maxim 41 cm. Material: plastic si burete - buretele difera ca forma si culoare – poate fi rosu/albastru in forma de fruct sau galben/albastru in forma de racheta, - cadita este rosie, -...

  Set pentru imbaiat papusile - Miniland Setul contine cadita cu...

  49,90 lei
 • Nou

  Carucior roz pentru papusi Caruciorul este perfect pentru a o scoate la plimbare pe papusica ta preferata.  Greutate: 798 gDimensiuni: 56.5 x 27 x 26 cmMaterial: Plastic Imaginea este pentru prezentare. Colorile pot sa difere fata de cele din imagine.

  Carucior roz pentru papusi Caruciorul este perfect pentru a o...

  44,90 lei
 • Nou

  Caruciorul este perfect pentru a o scoate la plimbare pe papusica ta preferata. Greutate: 1.3 kgDimensiuni: 71 x 34.5 x 13 cmMaterial: plastic Produsul este disponibil in doua variante de culoare si nu include papusa.  Pretul afisat este pentru o bucata / culoare. Imaginea este pentru prezentare. Colorile pot sa difere fata de cele din imagine.

  Caruciorul este perfect pentru a o scoate la plimbare pe papusica...

  98,90 lei
 • Nou

  Sarafan si bluza papusi 32 cm Miniland Sarafan pentru papusi cu inaltimea de 32 cm. Fabricat din materiale de inalta calitate, cu detalii fine. Ajuta copilul sa devina familiar cu imbracamintea personala si sa-si dezvolte miscarile fine in timp ce se distreaza imbracand papusile.

  Sarafan si bluza papusi 32 cm Miniland Sarafan pentru papusi cu...

  29,90 lei
 • Nou

  Set lenjerie intima papusi 32 cm Miniland Maieu si chilotei speciali creati pentru papusi cu inaltimea de 32 cm. Fabricati din materiale de inalta calitate, cu detalii fine. Ajuta copilul sa devina familiar cu imbracamintea personala si sa-si dezvolte miscarile fine in timp ce se distreaza imbracand papusile.

  Set lenjerie intima papusi 32 cm Miniland Maieu si chilotei...

  29,90 lei
 • Nou

  Set lenjerie intima papusi 21 cm Miniland Maieu si chilotei speciali creati pentru papusi cu inaltimea de 21 cm. Fabricati din materiale de inalta calitate, cu detalii fine. Ajuta copilul sa devina familiar cu imbracamintea personala si sa-si dezvolte miscarile fine in timp ce se distreaza imbracand papusile.

  Set lenjerie intima papusi 21 cm Miniland Maieu si chilotei...

  29,90 lei
 • Nou

  Halat de baie pentru papusi 40-42 cm - MinilandSetul include halat de baie potrivit pentru papusi cu inaltimea de 40-42 cm.Fabricat din materiale de inalta calitate, cu detalii fine.Ajuta copilul sa devina familiar cu imbracamintea personala si sa-si dezvolte miscarile fine in timp ce se distreaza imbracand papusile.

  Halat de baie pentru papusi 40-42 cm - MinilandSetul include halat...

  39,90 lei
 • Nou

  Salopeta rosie si caciulita pentru papusi 40-42 cm - Miniland Setul include salopeta decorata cu ursulet si caciulita potrivite pentru papusi cu inaltimea de 40 cm.Fabricate din materiale de inalta calitate, cu detalii fine.Ajuta copilul sa devina familiar cu imbracamintea personala si sa-si dezvolte miscarile fine in timp ce se distreaza imbracand papusile.

  Salopeta rosie si caciulita pentru papusi 40-42 cm - Miniland Setul...

  39,90 lei
 • Nou

  Set pantaloni si bluza papusi 40-42 cm - Miniland Setul include pantalon si bluza special create pentru papusi cu inaltimea de 40-42 cm.Fabricate din materiale de inalta calitate, cu detalii fine.Ajuta copilul sa devina familiar cu imbracamintea personala si sa-si dezvolte miscarile fine in timp ce se distreaza imbracand papusile.

  Set pantaloni si bluza papusi 40-42 cm - Miniland Setul include...

  36,90 lei
 • Nou

  Set fusta, bluza si palarie papusi 40-42 cm - Miniland Setul include 3 piese compuse din fusta, bluza si palarie special create pentru papusi cu inaltimea de 40-42 cm.Fabricate din materiale de inalta calitate, cu detalii fine.Ajuta copilul sa devina familiar cu imbracamintea personala si sa-si dezvolte miscarile fine in timp ce se distreaza imbracand...

  Set fusta, bluza si palarie papusi 40-42 cm - Miniland Setul...

  36,90 lei
 • Nou

  Trening papusi 40-42 cm - Miniland Setul include trening crem cu gluga special creat pentru papusi cu inaltimea de 40-42 cm. Fabricate din materiale de inalta calitate, cu detalii fine.Ajuta copilul sa devina familiar cu imbracamintea personala si sa-si dezvolte miscarile fine in timp ce se distreaza imbracand papusile.

  Trening papusi 40-42 cm - Miniland Setul include trening crem cu...

  36,90 lei
 • Nou

  Rochita si bandana pentru papusi 40-42 cm - Miniland Setul include rochita si bandana special create pentru papusi cu inaltimea de 40-42 cm. Fabricate din materiale de inalta calitate, cu detalii fine.Ajuta copilul sa devina familiar cu imbracamintea personala si sa-si dezvolte miscarile fine in timp ce se distreaza imbracand papusile.

  Rochita si bandana pentru papusi 40-42 cm - Miniland Setul include...

  36,90 lei
Showing 1 - 18 of 20 items

0753 936 366

Livrarea gratuita!

office@totulmic.ro

Livrare in 48h