Categorii

Producători

Furnizori

Oferte speciale

Momentan nu există oferte speciale.

Livrarea

1. Livrarea
Livrarea produselor se face prin firmele de curierat aflate in contract cu SC Omio Development SRL-D
Nu se fac livrari  Duminica.

Pe colet vor fi notate toate datele de contact necesare, inclusiv telefonul, in cazul in care curierul nu poate ajunge usor la destinatia mentionata sa va poata contacta.

In cazul in care produsele exista pe stoc, acestea vor fi livrate in 1 - 3 zile lucratoare de la confirmarea telefonica, prin curierat rapid .

Produsele cu livrare din stocul furnizorilor cu care colaboram se expediaza intr-un interval mai mare.

Comenzile care nu sunt confirmate telefonic pot fi anulate.

Pentru o informare corecta si obiectiva, in urma finalizarii comenzii se va trimite un mesaj de confirmare pe adresa de e-mail indicata unde veti putea verifica data estimata de livrare.

Recomandarea noastra ferma este ca in momentul receptiei coletului sa verificati integritatea ambalajului si a continutului si in caz nefavorabil sa solicitati agentului de curierat un proces verbal de constatare. Dupa semnarea AWB-ului reclamatiile ulterioare nu mai sunt valabile !

 2. Costul transportului

Valorile afisate includ tva. Aceasta taxa de livrare se va adauga la valoarea comenzii, astfel incat pretul achitat la curier pentru a intra in posesia pachetului va reprezenta costul comenzii, plus taxele de livrare.

-          Costul transportului este 20 lei  pentru produsele cu valoare de pana la 250 lei,  oriunde in tara.

-          Transportul este gratuit pentru toate produsele cu valoare mai mare de 250 lei , oriunde in tara .

-          www.Totulmic.ro efectueaza livrarea produselor doar prin curier rapid;

-          www.Totulmic.ro va informa fiecare client de costurile aferente transportului.

3. Detalii livrare

Livrarea produselor comandate de pe site-ul www.Totulmic.ro se face imediat ce comanda a fost confirmata de dumneavoastra la telefon unuia din operatorii nostri. Din momentul confirmarii comezii veti fi contactat pe email sau telefonic si astfel veti intra in posesia numarului de AWB, avand posibilitatea da a urmari unde se afla coletul dumneavoastra direct pe site-ul firmei de curierat .

Durata de expediere a produselor depinde de stocul aferent. In mod normal in 24- 48 de ore de la confirmarea unei comenzi primiti produsul acasa daca produsul respectiv se afla pe stocul nostru sau la unul din furnizorii nostri. Daca in anumite cazuri produsul nu se afla pe stoc, un operator va va comunica telefonic sau pe email durata de expediere a produselor comandate.

Data estimata de livrare poate varia in functie de produs, si mentionata in e-mailul sau telefonul de confirmare a Comenzii. Pentru toate categoriile de produse, termenul maxim de livrare este de 30 de zile de la data confirmarii comenzii.

In cazul in care Clientul plaseaza o Comanda care contine produse de la furnizori diferiti din punctul de vedere al livrarii, acestea vor fi considerate colete diferite si vor fi evidentiate ca atare pe site in pagina de Comanda.  Taxa de transport se aplica pentru un singur colet.

In cazul comenzilor cu ridicare personala, achitate online, este necesar ca persoana care va prelua coletul sa prezinte la punctul de ridicare un act de identitate al persoanei care a inregistrat comanda.

Atentie! In perioada Black Friday, termenul de livrare al comenzilor poate fi decalat si mai indelungat fata de cel de 24-48 de ore, insa acesta desigur nu va depasi termenul legal de livrare, de pana la 30 zile de la data Confirmarii Comenzii.

 


0753 936 366

Livrarea gratuita!

office@totulmic.ro

Livrare in 48h