Categorii

Producători

Furnizori

Oferte speciale

Momentan nu există oferte speciale.

Povestea noastră

Povestea noastră

 Principalul nostru scop sunt cei mici și zambetele care se instaleaza pe chipul lor,

      Acest articol nu este despre firma noastră, statistici și performanță.  Orice idee de afacere pornește de la nevoile oamenilor și de la lucrurile importante din viata lor, pentru noi copiii sunt cei mai importanți!

   De ce magazin de jucării?   

 Copiii sunt sursa noastră de energie, cel mai important lucru în viața, ei reprezintă o parte din noi si este datoria noastră să îi ajutam sa învețe și să iubească ceea ce îi inconjoară, jucăriile sunt obiecte create în general pentru a reda la scară redusă realitatea și a oferi copiilor miniaturi reprezentative ale lumii adulților.

      Cu ajutorul dumneavoastră și al jucăriilor le putem oferi celor mici o cale de a învata intr-un mod distractiv, jucăriile stimulează creativitatea. Scopul este dezvoltarea inteligenței și perspicacității copilului, pentru a-l pregăti pentru viața de adult

        Există jucarii pentru fiecare stadiu de dezvoltare importantă este alegerea lor Totulmic.ro este creat în acest scop, veți gasi o gamă variată de jucării.

     Suntem mereu orientați către progres si împreună cu dumneavoastră să putem să le oferim celor mici tot sprijinul necesar.


0753 936 366

Livrarea gratuita!

office@totulmic.ro

Livrare in 48h